Vapaudenkatu 48-50 B LH 2 40100 Jyväskylä
0400 681 455 | info@jsaoy.com

As Oy Jyväskylän Kilpisenkadun Reimari

Uudiskohde Jyväskylän sydämessä! Moderni As Oy Jyväskylän Reimari valmistuu Jyväskylän keskustaan erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle, aivan ydinkeskustan ytimeen. Varaa omasi nyt!

Kaksiot 1 kpl
Kolmiot 1 kpl
Neliöt 1 kpl

Kiinteistö Oy Jyväskylän Reimari

Modernit liiketilat Jyväskylän sydämessä! Noin 6 300 m²:n kokoisen Reimarin liiketilat tulevat olemaan näkyvästi esillä kaupunkilaisille ja muille yrityksille.

Kiinteistö Oy Jyväskylän Kilpisenpuisto

Järvi-Suomen Asunnot Oy yhdessä Royal House Oy:n kanssa tulevat peruskorjaamaan Jyväskylän kaupungilta ostamansa Valtiontalon. Tällä hetkellä omistajat käyvät neuvotteluja mahdollisten uusien käyttäjien kanssa, eikä lopullisesta käyttötarkoituksesta ole vielä varmuutta.

Syke City

Trendikästä Cityasumista kaupungin keskustaan! Vuonna 2017 valmistunut moderni kuusikerroksinen kerrostalo. Citytalossa on kattoterassi, jossa oleskelualueet keinuineen! Syke Cityn huoneistot ovat kompakteja ja edustavat nykyajan cityasumista.

Puistokadun hoiva- ja päiväkeskus

Järvi-Suomen Asunnot Oy toimi hankkeessa konsultin roolissa järjestäen tiloille loppukäyttäjän ja sijoittajat, sekä hoitaen koko perusparannuksen yhdessä rakennusliikkeen kanssa. Hoivakodin palveluntuottajana tulee toimimaan Mehiläinen. Tiloihin sijoitetaan myös ruokala ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Älykoti-yksikkö. Hankkeen sijoittajana on Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt.

Veturitallit

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan historiallisen punatiilisen Veturitallin peruskorjaus on valmistunut. Vuonna 1896 valmistuneen ja vuonna 1907 ja 1950-luvulla laajennetun tallin konerasvan- ja savunkatkuinen menneisyys on peruskorjauksen myötä jäänyt historiaan. Lähes 2500 m2 tilat on kunnostettu nuorten ja nuorten aikuisten kohtaamispaikaksi sekä luovuuden ja kulttuurin näyteikkunaksi.

Karstula Linnunlaulu

Järvi-Suomen Asunnot Oy on rakennuttanut VRP Rakennuspalvelut Oy:llä Karstulan keskustaan neljäkerroksisen kerrostalon. Kerrostalo on valmistunut 2013, jossa on 16 asuntoa joista seitsemän on Karstulan Hyvinvointipalvelu säätiöllä vuokrakäytössä ja katutason liiketilan pankkisalina Keski-Suomen Osuuspankilla. Kerrostalon on suunnitellut Arkkitehtipalvelut Oy.

Keuruun Vellamo

Järvi-Suomen Asunnot Oy on rakennuttanut VRP Rakennuspalvelut Oy:llä Keuruulle viisikerroksisen yksirappuisen kerrostalon. Kerrostalo valmistunut 2012. Kohteessa on 23 huoneistoa, joista kaksi toimistokäyttöön tarkoitettua huoneistoa on Keuruun Kaupungin omistuksessa ja 21 asuntoa on yksityisomistuksessa.

Viitasaaren Torinkulma ja Rantaraitti

Järvi-Suomen Asunnot Oy on rakennuttanut VRP Rakennuspalvelut Oy:llä Viitasaaren keskustaan kaksi kerrostaloa. Asunto Oy Viitasaaren Torinkulma, joka valmistui 2011. Yhtiössä on 20 asuntoa ja kaksi liiketilaa. Asunto Oy Viitasaaren Rantaraitti valmistui 2012, jossa on myös 20 asuntoa ja 2 liiketilaa. Molemmat talot suunnitteli korkeatasoisesti Arkkitehtipalvelu Oy Jyväskylästä.